Шановні ветерани! Дорогі Миргородці!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні ветерани! Дорогі Миргородці!

 

18 вересня  відзначається  76-та річниця визволення Миргородщини від нацистських загарбників, саме в той час наш край був остаточно звільнений від фашистських загарбників.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

У цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Слава ветеранам, всім тим, хто боронив Батьківщину від страшного ворога, хто відвойовував українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього! Сердечно вітаємо всіх з 76-ю річницею визволення України від фашистських загарбників. Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато у нашій державі. Та наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості і це – назавжди!

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                                                 Голова районної

районної державної адміністрації                                                           ради

 

В.А. Фесенко                                                                                                    Л.М. Яринич

 

 

Наверх ↑