Соціальне партнерство ПрАТ «Нафтогазвидобування»

Версія для друкуВерсія для друку

Соціальне партнерство ПрАТ «Нафтогазвидобування»

 

20 вересня 2018 відбулося засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування»  та Конкурсної комісії з реалізації проектів Стратегічного плану соціального партнерства  ПрАТ «Нафтогазвидобування»  з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік, за участі  голови Миргородської районної ради Леоніда Яринич, співголови Комітету, першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Фесенка та провідного спеціаліста з комунікацій ПрАТ «Нафтогазвидобування» Остапа Ходака.

          На порядок денний було винесено такі питання:

Про внесення змін до складу Комітету з управління впровадження Стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування».

(в зв’язку із складенням повноважень Шурдак О.В., включити Усату Надію Іванівну, виконувача обов’язків Великосорочинського сільського голови до складу Комітету, рекомендувати внести зміни до розпорядження голови райдержадміністрації).

  1. Про внесення до складу комісії з реалізації проектів Стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік. (вивести Шурдак О.В. ввести Усату Н.І.)

  2. Внесення змін до стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік. (В загальному переліку соціальних проектів та обсягів фінансування; план реалізації проекту в додаток №3, замінити проект капітальний ремонт амбулаторії в с. Великі Сорочинці на придбання медичного обладнання, а також внести зміни у План реалізації проектів.

  3. Затвердження технічного завдання по капітальному ремонту  Савинцівської ЗОШ І-ІІІ  ступеня.

  4. Визначення  ( та затвердження)  переліку медичного обладнання для закупівлі у В.Сорочинську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

         В ході роботи було затверджено технічне завдання по капітальному ремонту Савинцівської ЗОШ І-ІІІ  ступеня, також затвердили визначений список медичного обладнання у Великосорочинську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Було обговорено внесення змін до складу Комітету, Комісії  та стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування».

Наверх ↑