У Миргородському районі відбулось представлення керівника районного управління ДСНС

Версія для друкуВерсія для друку

У Миргородському районі відбулось представлення керівника районного управління ДСНС

 

25 травня у приміщенні Миргородської районної ради відбулося представлення начальника Миргородського районного управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області. Даний підрозділ створено у зв'язку зі змінами в адміністративно - територіальному устрої.

Із вступним словом до присутніх звернувся голова Миргородської районної державної адміністрації Віктор Іваненко.Слово для представлення очільника районного управління Віктор Борисович надав начальнику Головного управління ДСНС України у Полтавській області Салогубу Володимиру Анатолійовичу.

Володимир Анатолійович у свою чергу представив особовому складу підрозділу та представникам органів влади новопризначеного  начальника Миргородського районного управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області Коркішка Олександра Миколайовича та його заступників. Він побажав очільнику миргородських рятувальників покращувати оперативно-службову діяльність, а також закликав особовий склад підтримати керівника та спільно й ефективно виконувати усі визначені завдання. У свою чергу Олександр Коркішко подякував за високу довіру та запевнив, що прикладе всіх зусиль, аби завдання, які стоять перед Службою порятунку виконувались якісно, своєчасно та в повному обсязі.

"Пріоритетними завданнями для держави залишаються захист громадян від небезпек," - наголосив голова райдержадміністрації Віктор Іваненко і привітав Олександра Миколайовича із призначенням. До вітань долучилися голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин.

Наверх ↑