Відбулося офіційне представлення керівника Миргородської окружної прокуратури

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося офіційне представлення керівника Миргородської окружної прокуратури

 

Сьогодні, 29 березня 2024 року керівник Полтавської обласної прокуратури Євген Гладій представив керівника Миргородської окружної прокуратури Антона Чорнорука.

У вступному слові Євген Васильович зазначив, що новопризначений керівників має достатній досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану. Очільник обласної прокуратури також акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи.

Начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич також привітав Антона Анатолійовича із призначенням та побажав успіхів у діяльності і плідної праці.

"Пріоритетними завданнями для держави залишаються захист громадян від небезпек. Сьогодні працівники прокуратури мають діяти принципово, своєчасно та злагоджено. Це про абсолютну справедливість, яку має відчувати кожна людина та держава в цілому.

Маю сподівання щодо швидкого налагодження конструктивної співпраці для вирішення проблем і досягнення спільних цілей". - зауважив Віталій Анатолійович.

 

Наверх ↑