Відбулося засідання Конкурсної комісії

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання Конкурсної комісії

 

24 вересня 2019 відбулося засідання Конкурсної комісії з реалізації проектів Стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2019 рік, за участі голови районної ради Леоніда Яринича, співголови Комітету, виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Віктора Фесенка, співголови Комітету та провідного спеціаліста з комунікацій ПрАТ «Нафтогазвидобування» Остапа Ходака.

На порядку денному було розглянуто питання:

         1. Визначення виконавця робіт по проекту «Реконструкція системи зовнішнього водовідведення Савинцівської ЗОШ I-III ступенів».

         2. Про стан реалізації проекту робіт по проекту «Капітальний ремонт приміщення їдальні Великосорочинської ЗОШ I-III ступенів».

         3. Про стан реалізації проекту робіт по проекту «Капітальний ремонт покрівлі ФАПу с. Солонці».

В ході роботи було затверджено виконавця робіт по проекту «Реконструкція системи зовнішнього водовідведення Савинцівської ЗОШ I-III ступенів» - Товариство з обмеженою відповідальністю «ГАРАНТБУДПРОМ». Наприкінці засідання було обговорено стан реалізації проектів соціального партнерства.

Савинцівський сільський голова Олександр Тищицький, повідомив, що по проекту «Реконструкція системи зовнішнього водовідведення Савинцівської ЗОШ I-III ступенів» можливий залишок коштів і запропонував використати їх на відновлення пандусу та санвузлу на території школи.

Провідний спеціаліст з комунікацій ПрАТ «Нафтогазвидобування» Остап Ходак запропонував розглянути це питання на наступному засіданні комітету.

 

Наверх ↑