Вшанували українських добровольців

Версія для друкуВерсія для друку

Вшанували українських  добровольців

 

14 березня  Україна вдруге відзначає День добровольця. 17 січня 2017 року це свято було встановлено Верховною Радою з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З початком воєнних дій на сході нашої держави тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини – пішли зі зброєю в руках першими протистояти російській армії. Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу.

Сьогодні, у Сквері Слави біля пам'ятного знаку воїнам-АТОвцям, зібралися представники спілки учасників АТО, добровольці. До присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Олександр Гуржій та голова Спілки учасників АТО Сергій Бакало, згадали полеглих побратимів.

До пам'ятного знаку поклали квіти.  

Наверх ↑