Засідання 38 сесії районної ради

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання 38 сесії районної ради

 

7 грудня відбулося засідання президії та 38 сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Леонід Яринич, за участі голови райдержадміністрації Юрія Коваленка та заступника голови районної ради Миколи Парфені.

Перед початком роботи сесії, за особливі заслуги перед українським народом, грамотою Верховної Ради України нагородили голову місцевого осередку Громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" у Миргородському районі Петра Костянтиновича Стукала.

Голова райдержадміністрації Юрій Коваленко привітав присутніх депутатів, сільських, селищних голів, виконавчий апарат районної ради з Днем місцевого самоврядування та побажав  здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої України.

На порядку денному розглянули питання, з переліком яких можна ознайомитись на веб-сторінці районної ради https://myrhorod-rada.gov.ua/news/14-06-03-30-11-2018/ .

В роботі сесії взяли участь сільські, селищні голови, керівники структурних підрозділів, підприємств, установ, організацій та ЗМІ.

 

Наверх ↑