Засідання конкурсної комісії з реалізації проектів Стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання конкурсної  комісії з реалізації проектів Стратегічного плану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік

 

12 вересня 2018 відбулося засідання Конкурсної комісії з реалізації проектів Стратегчного пану соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2018 рік, яке провів голова Миргородської районної ради Яринич Л.М., співголова Комітету.

На порядку денному розглядалися такі питання:

  • Затвердження технічного завдання по капітальному ремонту Семиренківського клубу на території Савинцівської сільської ради.
  • Затвердження технічного завдання по капітальному ремонту Савинцівської ЗОШ I-III ст.
  • Питання по Проекту Великосорочинської ОТГ.
  • Актуалізація інформації по проекту капітального ремонту ФаПУ в с. Солонці.

         Тищицький Олександр Вікторович Савинцівський сільський голова, повідомив, що по капітальному ремонту Семиренківського клубу виготовлена документація та буде оголошено тендер. Також сільський голова зазначив, що проект по капітальному ремонту Савинцівської ЗОШ I-III ст. виготовлений та на даний час проходить експертизу. Мілько Тетяна Олексіївна Солонцівський сільський голова повідомила, що був проведений тендер та підписаний договір з підрядником.

         Ходак Остап Ярославович, провідний спеціаліст з комунікацій ПрАТ «Нафтогазвидобування», запропонував надати список медичного обладнання для забезпечення належних умов надання медичних послуг жителям Великосорочинської сільської ради. Члени комісії вирішили перенести це питання на розгляд Комітету.

      Голова районної ради, співголова Комітету Яринич Л.М., запропонував провести наступне засідання Комітету на наступному тижні для розгляду зазначеного питання.

        

Наверх ↑