Звернення начальника Миргородської районної військової адміністрації Віталія Дяківнича з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні жителі Миргородського району!

 

 

14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисників і захисниць України.

Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших захисників.

Кожного року, коли настає цей день, ми вклоняємося нашим захисникам і захисницям, шануємо полеглих за мир у нашій державі та бажаємо мирного неба.

Я дякую всім, чия мужність є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю від російського агресора. Всім волонтерам, які стали надійними захисниками в тилу.

Низько схиляю голову згадуючи тих, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю та свободу України. Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про цих Героїв.

Шановні наші відважні захисники та захисниці! Я впевнений, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, ми неодмінно переможемо! Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

Нехай віра у краще майбутнє об’єднає всіх нас для збереження миру та спокою на рідній українській землі!

Слава Україні!

Слава її захисникам!

 

З повагою -

Віталій Дяківнич

начальник Миргородської районної військової адміністрації

 

Наверх ↑