До уваги страхувальників! Миргородське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що у Вас є можливість самостійно отримувати «Довідку про трудовий та страховий стаж» на працівників,

Версія для друкуВерсія для друку

До уваги страхувальників!

 

Миргородське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що у Вас є можливість самостійно отримувати «Довідку про трудовий та страховий стаж» на працівників, які працюють на Вашому підприємстві засобами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду не виходячи з офісу.

Для того щоб скористатися цими перевагами потрібно зайти на сайт www.portal.pfu.gov.ua та натиснути «Вхід», далі у вкладці вибрати «За ЕЦП», та у запропонованих полях вибрати «Юридична особа», у полі АЦСК вибрати які в Вас ключі ЕЦП, у полі файл ключа вибрати «Печатку установи» та ввести пароль від файлу ключа.

 

Після того як Ви війшли в Портал електронних послуг потрібно обрати меню «Запит на отримання електронних документів», та заповнити всі поля в формі запиту – в полі Телефон потрібно вписати службовий телефон організації.

 

Коли все заповнено потрібно відмітити «Я даю згоду на передачу та обробку моїх персональних даних» та натиснути кнопку «Відправити до ПФУ».

Статус звернення можливо переглянути у вкладці «Звернення».

Коли воно стане в стані «Виконано», його можна роздрукувати(вибрати файл з розширенням pdf), після роздруківки «печатку ставити не потрібно», так як на довідці буде QR-код, завдяки якому можна встановити автентичність документу.

 

Інформаційна служба Миргородського ОУПФУ

Наверх ↑