Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

26 березня у м.Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів розглянуто питання «Про стан забезпечення учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО земельними ділянками сільськогосподарського призначення державної власності на території області», «Звіт про роботу Полтавської торгово-промислової палати за 2017 рік та завдання на 2018 рік», «Про стан децентралізації заходів із надання медичної допомоги ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

 

* * *

26 березня у м. Полтаві голова обласної ради О.Біленький зустрівся з представниками органів місцевого самоврядування Київської, Тернопільської та Чернівецької областей у рамках обміну досвідом організації роботи з впровадження міжмуніципального співробітництва територіальних громад.

 

 

* * *

28 березня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

 

 

* * *

29 березня у селищі Семенівка за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України О.Трофімцевої, голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, голови Спілки пасічників України В.Стретовича стартував проект, спрямований на зростання економічної конкурентоспроможності території, зокрема, створення першого в Україні медового кластеру  «Місцева промислова виробнича система «Меди Межиріччя». Також відбулася Перша міжнародна конференція «Меди Межиріччя: розробка та впровадження моделі кластеру місцевої промислової виробничої системи», де обговорено питання розвитку сільських територій шляхом впровадження механізмів створення місцевих кластерів, зокрема, із галуззю  бджільництва.

 

* * *

29 березня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося  засіданні колегії Департаменту  соціального захисту населення облдержадміністрації, де розглянуто питання «Про стан соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих  учасників АТО». За результатами роботи дано відповідні доручення.

 

* * *

30 березня у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступників голови облдержадміністрації, керівників православних релігійних організацій області відбувся Великодній молитовний сніданок. Розпочато захід із Великодніх канонів та молитви, яку прочитав архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПУ КП Федір.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑