Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

3 липня у м. Полтаві з нагоди Дня Національної поліції України на території меморіального комплексу полеглим захисникам правопорядку в ГУ Національної поліції в Полтавській області за участю голови обласної ради О.Біленького, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, Полтавського міського голови О.Мамая, начальника ГУНП в Полтавській області А.Замахіна відбулися урочистості.Кращим правоохоронцям вручено обласні, міські, відомчі відзнаки, сертифікати на грошові винагороди та нові квартири.

 

* * *

3 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів нараду з питань впровадження геоінформаційної системи регіонального містобудівного кадастру Полтавської області. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

* * *

4 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання Спостережної ради з питань підтримки індивідуального будівництва на селі. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

5 липня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисака, керівництва районів області, ЗМІ у рамках реалізації проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі людей», що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Полтавська область стала єдиним переможцем серед регіонів України), відбулася урочиста передача відомчим користувачам районів та міст області 7 мобільних найсучасніших медичних комплексів японського виробництва, оснащених інноваційним обладнанням країн ЄС для надання різнопланової як оперативної, так і профілактичної медичної допомоги, та 35 легкових спеціально облаштованих автомобілів, які сприятимуть медикам регіону у реалізації в області програми «Хворим на гіпертонію - світові стандарти».

 

 

* * *

5 липня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулася урочиста церемонія з відзначення переможниць та учасниць V обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини».

 

* * *

5 липня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко спільно з головою обласної ради О.Біленьким, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації провів передсесійні зустрічі із депутатськими фракціями РПЛ та Політичної партії «Відродження» з питань перевиконання бюджету. Запроваджене керівниками області пофракційне обговорення практикується другий рік поспіль і вже довело свою ефективність стосовно узгодження видатків бюджету на предмет галузевого використання коштів.

 

* * *

5 липня у  м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації  О.Пругло спільно з директором Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисаком за участю голів ОТГ та РДА, голови Громадської ради при облдержадміністрації В.Голуба, головних лікарів медзакладів області, провів нараду стосовно забезпечення громадян ліками і медичними виробами та реформування системи охорони здоров’я.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑