ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсного добору на посаду директора Миргородського районного будинку культури

Версія для друкуВерсія для друку

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного добору на посаду директора Миргородського районного будинку культури

 

Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» відділ культури і архіву Миргородської районної державної адміністрації  оголошує конкурс на посаду директора Миргородського районного будинку культури. Адреса закладу: вул. Гоголя, 141/1, м. Миргород, Полтавська область.

Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи у сфері культури не менше трьох років або досвід роботи на керівних посадах на підприємствах, установах або організаціях незалежно від форм власності, або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування у відповідній сфері управління за основним предметом діяльності комунального підприємства, керівна посада на якому є вакантною; вільне володіння державною мовою; високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, здатна за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки.

Не може бути призначена на посаду директора Миргородського районного будинку культури особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або обмежено дієздатною; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законодавством порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; притягалась на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або злочину у сфері службової діяльності, або іншого злочину, пов’язаного з використанням займаної особою посади та (або) службових повноважень; відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю; є членом організації, утворення і діяльність якої заборонено законом або судом; призначення якої на посаду керівника комунального закладу культури суперечитиме вимогам законодавства щодо роботи іноземців, громадян України, які мають громадянство іноземної держави (держав), або осіб без громадянства; не подала декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, встановленою для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у випадку, якщо повинна була її подавати; у разі призначення буде безпосередньо підпорядкована особі, яка є її близькою особою відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Особа, яка не має відповідної освіти або стажу роботи, але має достатній практичний досвід та успішно виконує у повному обсязі покладені на неї завдання та обов’язки, може бути, як виняток, рекомендована (відібрана) на керівну посаду за рішенням конкурсної комісії.

Конкурсний добір починається 26 жовтня 2018 року та закінчується не пізніше  24 листопада  2018 року

Документи приймаються за адресою: 37600, вул. Незалежності, 20/17, м. Миргород, Полтавська обл. та  на e-mail:   vkamyrgrda@adm-pl.gov.ua.

Довідки за тел. 5-20-47, 5-31-01.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми.

Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проекти програм розвитку відповідного закладу культури на один і п'ять років.

Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе особа, яка подає документи.

Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» відділ культури і архіву Миргородської районної державної адміністрації  приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії протягом 30 днів з дня публікування (26 жовтня 2018 року по 24 листопада 2018 року включно) на e-mail:   vkamyrgrda@adm-pl.gov.ua.

Дата початку формування конкурсної комісії – 26 листопада 2018 року

Дата і місце проведення конкурсу – 05 грудня 2018 року, відділ культури і архіву Миргородської районної державної адміністрації  (вул. Незалежності, 20/17, м. Миргород, Полтавська область).

 

Примітка: Ознайомитися із Положенням про порядок призначення керівників закладів культури комунальної форми власності, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миргородського району та Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника закладу культури комунальної форми власності, що належать до спільної власності територіальних громад сіл і селищ Миргородського району можна на офіційному сайті Миргородської районної ради чи у відділі культури і архіву Миргородської райдержадміністрації (вул. Незалежності, 20/17, м. Миргород, Полтавська область).

Довідки за тел. 5-20-47, 5-31-01.

 

 

Документи кандидата на посаду Директора Миргородського районного будинку культури Іщенко І.В. 

 

РЕЗУЛЬТАТИ

проведення конкурсного добору на посаду директора Миргородського районного будинку культури оголошеного наказом відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації від 22.10.2018 року №  165-к

 

05 грудня 2018 року в приміщенні відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації відбулися перше та друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Миргородського районного будинку культури.

Конкурсна комісія, керуючись нормами Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», постанови Кабінету міністрів України від 19 березня 1994 року №170 «Про впорядкування застосування контрактної форми трудового договору», рішень третього пленарного засідання сьомої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 14 червня 2016 року № 132 «Про затвердження нової редакції Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів),  тридцять шостої сесії Миргородської районної ради сьомого скликання19 жовтня 2018 року № 5 «Про затвердження Положення про порядок призначення керівників закладів культури комунальної форми власності, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миргородського району (у новій редакції)» визнала:  визначити Іщенко Ірину Володимирівну  переможцем конкурсного добору на посаду директора Миргородського районного будинку культури.

Відеоматеріал про результати проведення конкурсного добору можна отримати та переглянути у відділі культури і архіву Миргородської райдержадміністрації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДолученняРозмір
zayava.pdf119.75 КБ
anketa_kandidata.pdf123.31 КБ
umovi_praci_1.pdf75.06 КБ
dogovir_ishchenko_2018.pdf366.15 КБ
Наверх ↑