Відбувся творчий звіт зразкового ансамблю танцю «Модерн»

Версія для друкуВерсія для друку

Відбувся творчий звіт зразкового ансамблю танцю «Модерн»

На сцені кіноконцертного залу «Дружба» відбувся творчий звіт зразкового ансамблю танцю «Модерн» студії естетичного виховання Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського (керівниця – Наталія Берус).

Звітний концерт є важливою сходинкою у творчому житті колективу, підсумком роботи за певний період часу, що узагальнює його творчий доробок.

Можливість самовираження, самобутність та наполеглива щоденна праця – складові творчого кредо ансамблю танцю «Модерн», який має власний стиль та манеру виконання.

Концертна програма творчого звіту «Ми – це Україна» складалася з двадцяти двох яскравих хореографічних номерів, учасниками яких були діти підготовчої групи (керівниця – Альона Слюсаренко), молодшої, середньої та старшої груп колективу (керівниця – Наталія Берус).

Репертуар ансамблю різножанровий. Є постановки як  малих, так і великих  форм.

Ведучим концерту був студент ІІІ курсу  освітньо-професійної програми «Видовищно-театралізовані заходи» Кирило Кобик, який зумів створити гарний контакт із глядачами, атмосферу, яка об'єднувала сцену та глядацький зал.

 

 

Наверх ↑