Вийшов курс про історію українського громадянського суспільства

Версія для друкуВерсія для друку

Вийшов курс про історію українського громадянського суспільства

 

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн - курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн - платформі Зрозуміло!

Онлайн - курс «Історія українського громадянського суспільства» про суспільно - політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства.

Цей курс  складається із 12-ти наочних лекцій та створений для представниць і представників громадського сектору, органів державної та місцевої влади, освітян, активної молоді. Він також точно буде корисним для всіх, хто цікавиться історією розвитку українського суспільства.

«Українці демонструють неймовірну стійкість, самоорганізованість і відданість своїй країні. Здатність протистояти зовнішньому ворогу та досягати справедливості й визнання поваги до свого вибору всередині держави, зокрема, протягом новітньої історії України, – вражає. Тож ми раді підтримати розробку такого курсу, щоб українці знали більше про власну історію протестних рухів та опору та пишалися своєю країною», – коментує Юлія Якобі, координаторка сектору громадянського суспільства Представництва ЄС в Україні.

Онлайн - курс «Історія українського громадянського суспільства»  є безкоштовним та доступним онлайн для всіх охочих.

Посилання на курс: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-044+Jan2024/about

 

 

Наверх ↑