Полтавців запрошують до участі в онлайн конкурсах Держпраці

Версія для друкуВерсія для друку

Полтавців запрошують до участі в онлайн конкурсах Держпраці

 Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, оголошує про старт онлайн конкурсів, які об’єднує творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища.

«Мистецтво, що рятує життя»

До участі у конкурсі приймають будь-які візуальні матеріали та зображення на тему охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт. Участь у конкурсі можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.

https://poda.gov.ua/news/178094

«Рейтинг спеціалістів з охорони праці»

Даний проект розпочато Держпраці спільно з Цифровим видавництвом Експертус. На платформі https://ratingop.expertus.com.ua/ спеціалісти з охорони праці мають унікальну можливість випробувати себе, а також увійти до десятки найкращих фахівців України. Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі фахівці з охорони праці, які безпосередньо реалізують функції щодо створення безпечних і здорових умов праці.

«Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та їх реалізація»

 Участь у конкурсі беруть юридичні та фізичні особи – підприємці всіх видів діяльності та форм власності з території всієї України, які дбають про ментальне здоров’я своїх працівників та запровадили або запроваджують психосоціальну підтримку працівників на робочому місці.

«Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі»

Участь у конкурсі можуть брати юридичні та фізичні особи – підприємці усіх видів діяльності та форм власності, які використовують найману працю та запровадили інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі в системі управління охорони праці на підприємстві. Детальна інформація щодо реєстрації та участі у конкурсах розміщена на порталі - https://theartofsafety.dsp.gov.ua

 

Наверх ↑