Рамка підприємницьких компетенцій „EntreComp+”: як українським підприємцям наблизити умови та принципи роботи до стандартів ЄС

Версія для друкуВерсія для друку

Рамка підприємницьких компетенцій „EntreComp+”: як українським підприємцям наблизити умови та принципи роботи до стандартів ЄС

Державною установою „Офіс з розвитку підприємництва та експорту„ спільно з партнерами в процесі адаптації та модернізації оригінальної Рамки підприємницької діяльності Європейської Комісії „EntreComp” створено більш адаптовану для українського бізнесу версію вищезазначеного документу – „EntreComp+”, яка вже доступна на порталі „Дія.Бізнес”.  

„EntreComp+” – це стандартизований набір компетенцій для українських підприємців, завдяки якому представники малого та середнього бізнесу матимуть змогу наблизити умови та принципи роботи до стандартів Європейського Союзу, а також завчасно реагувати на глобальні виклики та технологічні тренди.

„EntreComp+” охоплює три основні сфери:

ідеї та можливості – фокус на розвиток креативного мислення та генерації новаторських ідей;

ресурси – навички пошуку, консолідації та ефективного управління ресурсами від фінансів до людей, та нових технічних можливостей;

діяльність (практичне втілення ідей) – ініціативність та підприємливість, уміння планувати та управляти реалізацією проєктів: створення бізнес-планів.

Серед важливих доповнень вищезазначеного документу є розширення інформації щодо технологій та інновацій, фокус на глобальні тренди та перспективи розвитку тощо.

У процесі втілення проєкту також буде здійснено інтеграцію компетенцій, є важливими для кожного підприємця особисто. Окрім цього, буде розроблено системні навчальні матеріали, спрямовані на підвищення рівня навичок та вмінь підприємців. 

 

„EntreComp+” може бути корисним представникам бізнесу для підвищення компетенцій та стимулювання інноваційного мислення, ознайомитися з документом можна за посиланням: https://cutt.ly/0w5bYZnz.

 

https://poda.gov.ua/attachments/178061

 

 

Наверх ↑