До Дня Незалежності у Полтаві погасили марку «Все буде UA!»

Версія для друкуВерсія для друку

До Дня Незалежності у Полтаві погасили марку «Все буде UA!»

 

23 серпня «Укрпошта» ввела в обіг поштову марку «Все буде UA!», продовжуючи популярний випуск «Слава Україні!» 2019 року.

У церемонії спецпогашення марки в Полтаві взяли участь заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, директор із розвитку мережі «Укрпошта» Полтавського регіону Павло Шестопал, начальник ГУ ДСНС України у Полтавській області Андрій Хижняк.
«Понад 30 років тому випуск власної марки в «Укрпошті» був довготривалим і майже неможливим процесом. Сьогодні компанія випускає індивідуальні та знакові марки до кожного державного свята чи пам’ятної дати. І це відбувається у синергії з закладами культури, правоохоронними органами, художниками та митцями. Ці марки – це частина нашої культура та історії. Історії боротьби за незалежність і свободу», – сказав Антон Чубенко.

Павло Шестопал розповів, що в 1994 році до 3-ї річниці Незалежності «Укрпошта» випустила поштовий блок, на якому вперше була зображена мапа країни. Це була перша марка, надрукована в Україні.
Сьогодні, через 30 років, «Укрпошта» знову випускає марку із зображенням нашої країни під гаслом «Все буде UA!».
На поштовій марці, виконаній у жовто-блакитних кольорах, можна розгледіти весняні квіти, які, переплітаючись, створюють фразу «Все буде». Художник Нікіта Тітов, який є автором нового поштового випуску, заклав багато сенсів та символізму в зображення. На ньому можна розгледіти, як мати обіймає своє новонароджене дитя, де мати – символ України, а дитя – майбутнє нашої держави.

Тираж марки – 800 тисяч примірників. Кількість марок в аркуші – 8. Продукцію випуску «Все буде UA!» можна придбати у відділеннях «Укрпошти», філателістичних крамницях, а також онлайн у поштовому маркеті.

 

 

 

Наверх ↑