До Дня Незалежності України працівникам ГУ ДСНС у Полтавській області вручили нагороди

Версія для друкуВерсія для друку

До Дня Незалежності України працівникам ГУ ДСНС у Полтавській області вручили нагороди

 

У Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 33-ї річниці Незалежності України та Дня Прапора.

Заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, в.о. голови Полтавської міської ради Катерина Ямщикова привітали працівників служби з державними святами.
Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у боротьбі за свободу та незалежність.
Заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко подякував рятувальникам за нелегку працю.
«Від імені начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна вітаю вас із Днем Прапора та Днем Незалежності України. Дякую вам за вашу службу та внесок у захист і розвиток країни, – сказав Антон Чубенко. – Кожен із вас є справжнім героєм, і це не просто слова. Щоденно ви забезпечуєте цивільний захист нашого населення, насамперед це захист життя та здоров’я людей. Ви ліквідовуєте наслідки російських обстрілів, гасите пожежі, рятуєте людей з-під завалів, розміновуєте українські землі, працюєте на прифронтових та деокупованих територіях. За вашою щоденною роботою стоять тисячі врятованих людських життів. А життя людини – найвища цінність».
На урочистостях відбулася церемонія нагородження кращих представників професії.
Рятувальників нагородили Почесними грамотами ОВА, грамотами Полтавської обласної ради, Почесними грамотами та подяками виконавчого комітету Полтавської міської ради, Почесними грамотами ДСНС України, медалями за роки сумлінної служби.

 

 

Наверх ↑