Людмила Горобець взяла участь у Дні Ліцею в смт. Шишаки

Версія для друкуВерсія для друку

Людмила Горобець взяла участь у Дні Ліцею в смт. Шишаки

 

Кажуть, що людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І такий плідний, родючий, благодатний ґрунт створено у Миргородському районі. Педагогічний колектив Шишацького ліцею Полтавської обласної ради розуміє пріоритетність підтримки підростаючого покоління, бо талановиті діти — це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта. У навчальному закладі допомагають своїм вихованцям посилено та ефективно розвивати свої здібності та навички.

24 травня 2024 року заступник начальника Миргородської райвійськадміністрації Людмила Горобець взяла участь у Дні Ліцею, який відбувся у освітньому закладі.

Людмила Іванівна привітала присутніх зі святом та вручила спільні Почесні грамоти Миргородської райдержадміністрації та Миргородської районної ради педагогам та вихованцям закладу за високі досягнення в науковій діяльності у навчальному році.

"Дякую вам за сумлінність, старанність та результативність. Ви - гордість і надія України. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, радуйте батьків та рідних своїми успіхами і досягненнями!" - звернулася вона до учнів.

Миргородщині є ким пишатися. Минуть роки, і сьогоднішні школярі відкриють всесвітні таємниці, сягнуть нових висот. Їм бути господарями на українській землі. Їм належить майбутнє. І ця нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму зможе піднести нашу країну на вищий щабель.

Безперечно, талановита молодь змінить Україну!

 

 

Наверх ↑