На Миргородщині триває ІІІ етап наймасштабніших спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Версія для друкуВерсія для друку

На Миргородщині триває ІІІ етап наймасштабніших спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

У Миргородському районі триває ІІІ (районний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо!», які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Сьогодні начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич разом із заступницею Людмилою Горобець та Великосорочинським сільським головою Олександром Тищицьким взяли участь у церемонії відкриття ІІІ (районного) етапу змагань із футзалу, який відбувався на базі ОЗЗСО "Великосорочинського ліцею ім. М.В.Гоголя" Великосорочинської сільської ради та Полив'янської філії (школи садок) ОЗЗСО "Великосорочинського ліцею ім. М.В.Гоголя".

Головний суддя змагань - голова федерації футболу Миргородського району Володимир Цибулько.

«Сьогодні тут панує справжній дух змагань. Загалом участь у Всеукраїнському проєкті, який ініціював Президент Володимир Зеленський, беруть сотні команд Миргородщини. Дякую учням за активність. Впевнений, що наші команди здобудуть призові місця і будуть серед переможців обласного етапу. «Пліч-о-пліч» – це про спорт, здоров’я, перемогу та єдність», — звернувся до учасників змагань Віталій Дяківнич.

Загалом право брати участь у фінальному змаганні виборювали 16 команд.

За результатами півфіналу відібрано 4 команди: Миргородського ліцею імені Т. Г. Шевченка Миргородської міської ради, ОЗЗСО "Великосорочинського ліцею ім. М.В.Гоголя Великосорочинської сільської ради", Гадяцького опорного ліцею ім. Лесі Українки Гадяцької міської ради та Лохвицької ЗОШ І - ІІІ ступенів №2.

Саме вони  11 квітня змагатимуться за першість у фіналі.

Юні спортсмени завзято боролися та продемонстрували вражаючу командну гру, жагу до перемоги та командний дух.

Дякуємо організаторам за гарну підготовку, а усім учасникам за цікаву гру!

 

ПРАЦЮЄМО!

БОРЕМОСЯ!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

Наверх ↑