Олег Шабалтій – призер Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості»

Версія для друкуВерсія для друку

Олег Шабалтій – призер Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості»

 

Олег Миколайович Шабалтій народився 12.03.1985 року у Кобеляках на Полтавщині.

Здобув освіту у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка за фахом викладача історії, навчався у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого та має спеціальність юриста. Із 2018 року працював керівником гуртка «Юні туристи-краєзнавці» при Кобеляцькій станції юних туристів Кобеляцької міської ради Полтавської області, а з 2022 року прийнятий на роботу методистом та керівником гуртка.

Пріоритетним напрямом своєї педагогічної практики Олег Шабалтій обрав національно-патріотичне виховання школярів засобами туристсько-краєзнавчої гурткової роботи. Значну увагу педагог приділяє  оздоровленню дітей, дбає про зміцнення здоров’я вихованців, вміло регулює руховий режим та фізичні навантаження дітей під час занять гуртка.                         

Вихованці гурка, який очолює Олег Шабалтій, мають значні досягнення на районному та обласному рівні, зокрема у обласних заходах туристсько-краєзнавчого напрямку: змаганнях з пішохідного та спортивного туризму, обласному зльоті юних туристів-краєзнавців, мають вагомі досягнення у змаганнях та Чемпіонатах з велотуризму.                                                      

Під час Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості» Олег Миколайович поділився власним багаторічним педагогічним досвідом з теми: «Туристсько-краєзнавчий підхід у формуванні громадянської компетентності особистості». Виборов ІІІ місце в загальному рейтингу в номінації «Туристсько-краєзнавчий напрям».

Вітаємо з перемогою та дякуємо за гідне представлення Полтавщини.

 

Наверх ↑