В Україні розпочався новий тренінговий проєкт «Спеціалізовані послуги для дітей та підлітків у сфері ментального здоров’я»

Версія для друкуВерсія для друку

В Україні розпочався новий тренінговий проєкт «Спеціалізовані послуги для дітей та підлітків у сфері ментального здоров’я»

 

Координаційний центр з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України в партнерстві з ЮНІСЕФ розпочинає новий тренінговий проєкт «Спеціалізовані послуги для дітей та підлітків у сфері ментального здоров’я».

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? – ініціативи Олени Зеленської – провідні світові експерти, науковці та практики з дитячої психіатрії поділяться досвідом та експертизою. Проєкт включатиме навчальні вебінари, розробку освітніх матеріалів, профільні конференції щодо лікування дитячих та підліткових розладів ментального здоров’я.

Запрошуємо дитячих психіатрів, психотерапевтів, керівників профільних медичних установ 11 вересня о 19:00 відвідати перший онлайн-вебінар в межах проєкту, який проведе доктор Йорг Міхаель Фегерт, дитячий й підлітковий психіатр, психотерапевт, президент Європейського товариства дитячої та підліткової психіатрії (ESCAP).

Захід буде присвячено розвитку дитячої та підліткової психіатрії в західних країнах. Реєстрація та більше деталей за посиланням: https://bit.ly/4dyZDpJ

Приймаються заявки до 2 вересня. Всім учасникам, яких буде відібрано для участі, надішлють посилання на вебінар.

 

 

Наверх ↑