Військовослужбовці дякують колективу регіонального реабілітаційного центру за професіоналізм та чуйність

Версія для друкуВерсія для друку

Військовослужбовці дякують колективу регіонального реабілітаційного центру за професіоналізм та чуйність

Фізична та психологічна реабілітація є важливим напрямом ефективної адаптації наших захисників, сприяння зміцненню фізичного та ментального здоров’я. 

Про умови реабілітації на Полтавщині з власного досвіду поділився стрілець – помічник гранатометника, військовослужбовець з позивним «Адвокат».

«Після поранення від ворожої гранати на Покровському напрямку Донецької області та стаціонарного лікування у декількох лікарнях, за направленням військового шпиталю, мене госпіталізували в регіональний реабілітаційний центр “Ветеран” Полтавської обласної клінічної лікарні, для відновлення», – розповідає український захисник.

«Під час перебування в центрі мене приємно вразило доброзичливе та чуйне ставлення медичного і обслуговуючого персоналу та керівництва центру до військовослужбовців, які проходять реабілітацію, а також професіоналізм медиків та знання обов’язків при організації та проведенні процедур для військових з різними видами поранень та захворювань. Крім того, в центрі комфортні, сучасні та модернізовані палати на 2-4 місця, які забезпечені всім необхідним для хворих, зокрема зручні ліжка з електронними пультами регулювання положення і кнопками виклику медичного персоналу, в кожній палаті є кондиціонер і санвузол із спеціалізованими пристроями для осіб з інвалідністю. Центр має кабінети фізіотерапії та магнітотерапії, лазерної терапії, масажу, індивідуальних занять, активних технологій, ерготерапії та залу фізичної реабілітації. Під час госпіталізації в центрі я отримав не тільки необхідне відновлення для організму, але й душевний спокій та моральне задоволення, що є такі люди, які турбуються і допомагають військовослужбовцям у нелегкий для всіх українців, особливо хворих, період».

 

 

Наверх ↑