Запрошуємо ознайомитися з вересневим номером щомісячної юридично-просвітницької газети "Правовий вісник"

Версія для друкуВерсія для друку

Запрошуємо ознайомитися з вересневим номером щомісячної юридично-просвітницької газети "Правовий вісник"

Запрошуємо всіх шанувальників юридичної науки та тих, хто цікавиться правами та законами, на захоплюючу подорож через сторінки вересневого випуску щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги у Полтавській області.

У цьому номері вас чекає справжній коктейль актуальної інформації та цікавих статей. Тут докладно розглянуто ключові події зі світу безоплатної правничої допомоги в нашій області та надамо роз'яснення щодо норм чинного законодавства.

Вам варто обов'язково прочитати:

       Меморандум з Офісом Ради Європи в Україні – наша спільна ініціатива у сфері відновного правосуддя.

       Система безоплатної правничої допомоги приєднується до боротьби з ігровою залежністю, допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує.

       Дізнаємося про особливості навчального року 2023/2024 і як вони вплинуть на нас.

       Інформація про те, як система безоплатної правничої допомоги допомагає встановлювати факти, які мають юридичне значення.

       Вчимося вирішувати конфлікти за допомогою медіації як позасудової процедури.

       Важлива тема психосоціальної підтримки на робочому місці.

       Дізнавайтеся про успішний досвід співпраці Миргородської міської територіальної громади з системою безоплатної правничої допомоги.

       Реалізація проєкту «Протидія домашньому насильству» як частина концепції МВС «Безпечна країна» - це важливий крок у попередженні та протидії насильству.

       Полтавська митниця розповість вам про особливості статусу АЕО та його переваги при митному декларуванні.

       Важлива інформація від рятувальників: не спалюйте суху рослинність!

       Тепер можна подати заяву на страхову виплату до Пенсійного фонду України онлайн – дізнайтеся як.

       Україна впроваджує новий вид покарання – пробаційний нагляд. Дізнайтеся, що це означає.

Поза цими захоплюючими темами, не пропустіть постійні рубрики нашої газети: «Сторінка адвокат консультує» та «Консультації WIKILEGALAID». Тут ви знайдете актуальні роз'яснення правового характеру.

А якщо ви завжди цікавилися роботою працівників системи безоплатної правничої допомоги, то рубрика «Людина права» - це для вас. Тут ви зможете ознайомитися з зразками документів та дізнатися більше про роботу цієї важливої системи.

Завітайте за посиланням https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTrr5YZ9iRGQkSVDemcqlV8Z... , щоб насолодитися цікавою та корисною інформацією.

Приємного читання!

 

Наверх ↑